14 december 2015

Nu får julen komma....
För min 'tomte/vätte' löpare är klar. Så kul att leka runt med tygerna och placera ut.
Mönstret är från Tyger & Ting men min är både bredare,längre och katterna+stjärnor å måne har jag lagt till. Sen så har jag frihandskviltat runt och kors i taket jag som ALDRIG gör det för att jag inte kan ;) är riktigt nöjd å kul var det på köpet.
I dag är det näst sista måndagen innan Julafton och oj vad denna månad har vandrat fort! Så jag länkar till Bambisyr och hennes inspirations blog.
Nu har jag 7 arbetsdagar kvar innan lite Jul ledighet, tanken är att jag skall hinna att sy lite men vi får se vad som inträffar.
Ha det så bra och stressa inte, Julen kommer ändå;;)
Annette

7 december 2015

Äntligen.....
...så är jag klar med 'kursmaterialet'
Gick kurs för Tamara Schultz på Rikstäckets årsmöte i Umeå förra året. Det är så kul att prova på ' för mig' nya saker som att måla med schabloner. Tanken var att det skulle bli 2 kviltar, men det passade bättre ihop än vad jag trodde.
Nu har jag snart fått till mitt syrum som jag vill, det tar ju lite tid att komma på hur man vill ha det och tänka praktist, specielt när det är snetak och ryggåstak ' säger min man att det heter på fackspråk' jag säger att det är högt i tak med synliga takbjälkar :))
Blir spännande när jag tänker sätta upp kviltar på de snea väggarna, får nog spika upp dem ;)
Eftersom det är måndag så länkar jag till Bambisyr
~ ~ ~ Annette ~ ~ ~